O podjetju

TECHNIX d.o.o. je podjetje, ustanovljeno leta 1992. V začetnem obdobju smo se ukvarjali zlasti s snovanjem in izvajanjem avtomatizacije različnih tehnoloških procesov in objektov. Sedaj pa naše dejavnosti obsegajo predvsem načrtovanje, izvajanje in vodenje projektov video nadzora ter avtomatske detekcije prometa.

Precej truda vlagamo tudi v razvoj lastnih proizvodov na področju video tehnologije in namenskih programskih rešitev z naborom funkcij po želji naročnika, ki uporabniku omogočajo enostavno rokovanje z najsodobnejšimi sistemi video nadzora in avtomatizacije.

Lahko se pohvalimo, da smo od leta 2002 do danes v slovenske predore (Ločica, Jasovnik, Kastelec, Dekani, Trojane, Podmilj, Močna, Šentvid, Cenkova, Rebernice, Barnica, Podnanos, Vodole, Malečnik, Sten …) vgradil že več kot 500 video nadzornih kamer in preko 300 detektorjev prometa, ki delujejo 24 ur na dan, 365 dni na leto.

Predstavljajte si svojo tehnično rešitev. Lahko vam jo uresničimo in rešimo vsako podrobnost vašega problema, od zasnove do delovne rešitve. Razvijamo aplikacije, izvajamo sistemsko integracijo, nameščamo kamere in drugo video opremo na vaši lokaciji, nameščamo in nastavljamo omrežja, sestavljamo osebne računalnike in druge naprave, izobražujemo vaše osebje za delo z nameščenim sistemom in vzdržujemo sistem.

 

Naziv podjetja : TECHNIX d.o.o.
Direktor : Matija Mavrič
Sedež podjetja: Špruha 32, 1236 Trzin
Davčna številka : SI52105202
TRR: NOVA KBM d.d., SI56 0430 2000 2576 595
E-mail:info@technix.si